Подово стенен Perfera stylish grey rx
Климатик Daikin Подово стенен Perfera FVXM35A и RXM35R
СЕРИЯ ''Daikin Подово стенен Perfera''

A+++Енергийна ефективност до A+++

-Независимо дали става въпрос за прохладата на летния бриз или за уюта през зимата, вашето жилищно пространство се нуждае от чудесното усещане за благополучие през цялата година.

С ненатрапчив дизайн и стилно проектиран преден панел, безшумна работа и намален въздушен поток, Perfera превръща всяко помещение в уютен кът със забележителен комфорт.

  • Вграден онлайн контролер за свързване с гласов контролер чрез Амазон Алекса и Гугъл Асистанс
  • Интерфейс за връзка с локална WiFi мрежа и управление през интернет чрез приложение за IOS и  Android
  • Пречистване на въздуха в помещението чрез интегриран Flash Streamer - патент на DAIKIN
  • С три уникални функции: ускорено отопление,затопляне на пода,допълнително отопление
  • Седмичен таймер с възможност за прогрмиране на няколко режима на ден

 НОВО !!!! Контролирайте климатика само като използвате гласа си чрез Amazon Alexa или Google Assistant

 

-Неговият елегантен външен вид и плавни линии се съчетават отлично с всеки интериор, за да придадат съвременен вид и усещане. Има възможност и за вграждане с което се постига по-компактен и прибран дизайн.

 

-И този модел климатик Дайкин е с интегриран светлинен индикатор (окото на Daikin), който променя цвета си, за да отразява работното състояние на климатика.

 Зимен Комфорт с Perfera подово стенен

-Когато навън е студено всеки обича да се чувства уютно и комфортно. Новият Perfera FVXM-A е проектиран с акцент върху отоплението. Вградени са три нови усъвършенствани функции, които създават допълнително усещане за благополучие и комфорт.

Функция за автоматично повишаване на топлината - бързо отоплява домовете от стартиране на системата, позволявайки зададената температура да бъде достигната с 14% по-бързо от обикновения климатик.

С натискането на един бутон настройката за "нагряване плюс" създава усещане за комфорт, като симулира лъчисто отопление, като отново се изключва след 30 минути.

-Също така ново за Perfera е функцията за затопляне на пода, която оптимизира конвекцията чрез разпределяне на горещ въздух по пода . Подобно на своите предшественици, новата Perfera FVXM-A включва уникалния двоен въздушен поток на Daikin, който лесно се настройва чрез дистанционно управление, осигурявайки равномерно разпределение на въздуха из стаята. Широкият горен капак на Perfera позволява посока на горещ или студен въздух, ако е необходимо.

 Глътка свеж въздух

-За по-здравословна среда Daikin интегрира технологията Flash Streamer в климатик Perfera като комбинирана с титаниев апатитен дезодориращ филтър, доставя по-чист въздух, предпазващ от бактерии , алергени и полени.Под контрол

-Perfera FVXM-A е лесен за настройка с инфрачервеното дистанционно управление, а може да се управлява и с помощта на смартфон с приложението за изтегляне на Daikin. Използвайки новата функция за гласов контрол, системните настройки могат да бъдат активирани чрез Amazon Alexa или Google Assistant от всяка стая, което улеснява регулирането на вътрешния климат, където и да се намирате.Интериорни решения

подходящ за площ до  00 m2/ 00 m3

 

Изтегли брошура

 

ЦЕНА с включен ДДС - 3 279.00лв

Можете да се свържете с нас по един от следните начини:

На място в офиса ни:

9300 Добрич
ул."Цар Петър" 2
/с-у ОУ"Хр.Ботев/

На телефони:

0888 596 276

0887 571 451

На еmail:

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Чрез формата ни за контакти

Моля запознайте се и с Условията за Монтаж.